hastijns

APC Roermond is een handelsnaam van VOF Hastijns. Hastijns maakt zich al meer dan 10 jaar sterk voor het creëren van sociale verbanden waar mensen zich in al hun diversiteit optimaal kunnen ontplooien. Opdrachtgevers zijn overheden, bedrijven en maatschappelijke instellingen en organisaties. Analyse, creativiteit en eenvoud zijn de drie kernbegrippen voor de aanpak van Hastijns.

naar website van Hastijns

Teblo is een door Ton Custers bedacht en ontwikkeld strategisch denkspel waarbij de spelers moeten proberen het basisvak van de andere speler te bereiken. Door het hanteren van een "handicap" is het mogelijk dat jong en oud en ervaren en onervaren spelers spannende partijen tegen elkaar kunnen spelen.

naar de website van Teblo

teblo-site

maril

De stijl van Maril Snijders is direct herkenbaar.  De werkelijkheid, die uitgangspunt is voor al haar schilderijen, wordt opgedeeld in kleine compartimenten. Deze compartimenten worden vervolgens een voor een ingevuld en hier en daar met elkaar verbonden.
Op deze wijze ontstaan schilderijen die van dichtbij spreken door het warme kleurgebruik,  en die van een afstand de werkelijkheid weer laten herleven.

 

Ton Custers is een muzikale verhalen verteller. Voor een van zijn optredens werd hij aangekondigd als meester van de melancholie. Hij leeft en beleeft de muziek die hij speelt, en tijdens zijn optredens wil hij zijn publiek de muziek laten meebeleven. Dit gebeurt door de muziek zelf, de teksten van de liedjes, maar zeker ook door de introductie van de liedjes.

naar de website van Ton Custers